Комісія Львівської облради погодила зміни в бюджеті

24.10.2017 17:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

В облраді запевнили, що її бюджетна комісія розглянула зміни до показників обласного бюджету та цільових програм Львівщини, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Екс-керівника райлікарні звинувачують у розтраті коштів з бюджету
Найбільша частина видатків з бюджету: на оплату працівників державних установ
Знову змінили міський бюджет Львова

Про це повідомили сьогодні, 24 жовтня, у Львівській обласній раді, де також розповіли: «За підсумками дев’яти місяців 2017 року перевиконання обласного бюджету становить 88525,4 тисяч гривень або 8,1%. Рівень виконання річного планового показника становить 79,3%. У змінах до показників обласного бюджету на розгляд комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку у понеділок, 23 жовтня, були запропоновані до розподілу перевиконання неповну суму лише 51695,6 тисяч гривень».

В облраді також поінформували: «Відтак, на галузь медицини скерують понад 22 мільйони гривень, зокрема – кошти в сумі три мільйони гривень спрямують на придбання карет швидкої допомоги для обласного центру екстреної медичної допомоги, мільйон гривень – на забезпечення медикаментами дитячої клінічної лікарні «Охматдит», мільйонів гривень на лікування хворих методом перитонеального діалізу, 800 тисяч гривень – для облаштування реанімаційної зали для медичного центру західного регіону МОУ та інші».

«Також скерують 147 тисяч гривень навиготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції приміщень військового ліцею імені Героїв Крут. Збільшується додатково фінансування в сумі 14 мільйонів гривень на Програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2017 рік. Стосовно соціального захисту, обласна рада скерує два мільйонів гривень . на програму компенсації пільгових перевезень автомобільним транспортом, а також 354 тис гривень – на придбання медикаментів постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи», – розповіли також в облраді.

«На житлово-комунальне господарство області: один мільйон 950 тисяч гривень – на реалізацію програми «Питна вода», 627 тисяч гривень – на програму зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області, 177 тисяч гривень – на газифікацію села Присліп Турківського району. Окрім того, чотири мільйони гривень скерують на співфінансування програми «Спортивний майданчик», та проведення заходів зі стендової стрільби – 200 тисяч гривень», – поінформували також в облраді.

«Соціальна складова та АТО: на встановлення пам’ятника генералу Сергію Кульчицькому та полковнику Андію Соколенку, а також дев’ять нових пам’ятників на Личакові загиблим в АТО Героям – 250 тисяч гривень. Окрім того, комісія додатково погодила скерування 2,2 мільйона гривень на Львівський палац мистецтв для завершальних робіт з облаштування котельні на твердому паливі. Додали кошти в сумі 1,2 мільйона гривень в межах Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формуваньдля облаштування реанімаційної зали для медичного центру західного регіону МОУ», – повідомили також у прес-службі Львівської облради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів