Спостерігачі місії ОБСЄ відвідали Яворів

25.10.2017 10:28   Джерело: ZIK
Опубліковано : Патрік Скеля

Учора, 24 жовтня, в приміщенні Яворівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості відбулася зустріч спостерігачів ОБСЄ та начальників структурних підрозділів районної державної адміністрації, пише - ZIK.

Читайте також

Понад 67 млн грн витратять на будівництво нової школи в Яворові
Єдиний в Україні Центр імітаційного моделювання бойових дій відкрили на Львівщині
Яворів – місто з королівською історією (Фото)

Про це повідомив кореспондент з посиланням на керівника сектору внутрішньої та інформаційної політики Яворівської РДА Ірину Кравчук.

З її слів, у розмові зі спостерігачами ОБСЄ взяли участь заступник голови Яворівської РДА Ірина Масюк, начальник управління соціального захисту населення Уляна Ганусяк, директор Яворівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталії Вдовенко, директор Яворівського районного територіального центру соціального обслуговування Мирослав Боднар, директор Яворівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості Михайло Вигринович та директор Новояворівського міського центру Стефанія Мушак.

Сторони поспілкувалися стосовно людського виміру та гендерних питань, моніторингу ситуації, в якій опинилися внутрішньо переміщені особи, демобілізовані учасники АТО, представники національних меншин. Також розглянули моніторинг свободи слова і дій, свободи віросповідання та віри, питань гендерної рівності тощо. 

Нагадаємо, що місцем роботи моніторингової команди ОБСЄ є Львівська, Рівненська та Волинська області. У Львові працюють 16 спостерігачів ОБСЄ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK