Брати Суркіси поливають брудом футбольних чиновників

30.10.2017 15:54   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Брати Суркіси почали тиснути на Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України. У такий спосіб вони хочуть уникнути покарання для своєї команди за не зіграний матч у Маріуполі.

Голова КДК ФФУ Андрій Шумилов відреагував на появу інформації відносно того, що проти нього завели кримінальну справу.

“Я абсолютно переконаний, що моя скромна персона навряд чи могла визвати такий резонанс просто так. Очевидно, що це цілеспрямована інформаційна атака”. – зазначив голова контрольно-дисциплінарного комітету Андрій Шумилов.

Нагадаємо, що у ці вихідні сайти, наближені до братів Суркісів почали розповсюджувати новину про порушення кримінального провадження проти Шумилова.

“У зв’язку з поширюваними стосовно мене наклепами, хочу зробити заяву. Стосовно мене не порушено жодного кримінального провадження. Уся поширювана інформація – абсолютна фальсифікація. Жодна з обставин, про яку йдеться у тексті – не відповідає дійсності. Жодна!” – зазначив Андрій Шумилов. Водночас він зауважив, що за один день, десятки сайтів, синхронно, поширюють один і той же брехливий текст. Також чиновник пояснив і причину такої інформаційної атаки.

“Я впевнений, що тут є безпосередній зв’язок з нашою непохитною позицією по Маріуполю. Ми вважаємо, що футбол у Маріуполі був, є і буде. Для нас – це не дискусійне питання. Але воно влаштовує не всіх”. – прояснив ситуацію Андрій Шумилов.

Шумилов також запевнив, що незважаючи на шалений тиск, комітет, який він курирує працював і продовжить працювати виключно у правовому полі, уникаючи упередженості і не реагуючи на емоції.

“Єдине, чим ми керуємося – це буква закону”. – зазначив на завершення Андрій Шумилов.

Нагадаємо, київське “Динамо” – єдиний клуб Української прем’єр-ліги, який відмовився їхати на матч у Маріуполь, посилаючись на відсутність гарантій безпеки. Після скандалу довкола цього зірваного поєдинку власники “Динамо” тепер намагаються знайти вихід і пропонують назвати компромісну дату, щоб зіграти матч. Однак, позиція Контрольно-дисциплінарного комітету поки що непохитна – там пропонують зарахувати киянам технічну поразку.

Тому через це власники “Динамо” влаштували інформаційну атаку на футбольних чиновників із Контрольно-дисциплінарного комітету.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews