На Львівщині голова селищної ради витратила півмільйона невідомо-куди

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

01.11.2017 18:28   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Про випадок повідомляють у прес-службі прокуратури Львівської області. Нещодавно правоохоронці виявили факт корупції головою однієї з селищних рад на Львівщині, пишуть - Львівські.

Встановлено, що жінка скористалась своїм службовим становищем і провела фальшивий тендер. Зловмисниця зазначила у офіційних документах інформацію про закупівлю спеціальної техніки для потреб населеного пункту. Але техніка ніколи не поставлялась і не використовувалась у сільській раді. На закупівлю «фейкової» техніки з бюджету було виділено суму більше 500 тисяч гривень, які жінка використала не за призначенням. У понеділок, 30 жовтня, прокурор повідомив про підозру екс-чиновниці у службовому підробленні офіційних документів та у розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем (ч.1 ст. 366, ч.5 ст. 191 КК України).

За ці злочини жінці загрожує позбавлення волі до 12 років з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскація майна. Наразі правоохоронці проводять досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські