У Львові мати попросила у військкомату призвати її 20-річного сина

02.11.2017 20:35   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Нещодавно  до одного з районних військових комісаріатів міста Львова звернулася місцева мешканка з проханням призвати на строкову військову службу її сина, який днями за особистим бажанням відрахувався з вищого навчального закладу та втратив право на відстрочку від призову. Про це розповіли у прес-службі Львівського обласного військового комісаріату, пише - Львівський портал.

Читайте також

На Львівщині призовники не з'являються до військоматів
Понад 40 звільнених у запас прикордонників-строковиків повернулись до Львова
Львівський суд виніс вирок контрактнику-дезертиру з Тернопільщини

Хлопець мотивував своє небажання вчитись багатьма причинами, в тому числі і непотрібними, на його думку, предметами, які до реального життя не мають відношення. Також жінка розповіла, що її син надумав вступати до вищого військового навчального закладу, проте, вона переживаючи порадила йому спочатку випробувати себе на строковій військовій службі і на власному досвіді відчути, що таке армія. Поки хлопець зважував всі за і проти – мати допомогла зробити йому вибір.

У військовому комісаріаті вже проведено вивчення його морально-ділових якостей та стану здоров’я. Призовна комісія констатувала, що 20-річний юнак цілком придатний до військової служби. Відтак вже цього тижня він поповнить лави Збройних Сил України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал