У Львові облаштовуватимуть єврозупинки

04.11.2017 19:27   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У міськраді запевнили, що виконком ЛМР затвердив новий ескіз зупинок громадського транспорту, пише - Щоденний Львів.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 3 листопада: «На засіданні виконкому ЛМР внесли зміни до рішення виконавчого комітету від 11.05.2012 № 320 «Про затвердження ескізу типового вигляду зупинки громадського транспорту у м.Львові», доповнивши додаток новим розділом «Варіант 4. Зупинка громадського транспорту (з двома рекламними конструкціями типу «сіті-лайт»)». Нові зупинки встановлюватимуть з метою впорядкування зупинок громадського транспорту та туристичної привабливості міста».

Директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич зазначила: «На вузьких тротуарах пропонуємо встановлювати вузькі зупинки круглої форми, які є у європейських містах. У процесі підготовки цього рішення також надійшли пропозиції встановлювати у «розумному мікрорайоні» на Науковій інші зупинки громадського транспорту. Вони трохи більші за розміром і мають квадратну форму».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів