«Спочатку треба відслужити в армії, а потім розважатися в клубах», - голова Львівської ОДА про рейди військових у пошуках юнаків-«уклоністів»

06.11.2017 11:33   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Голова Львівської ОДА Олег Синютка не бачить порушень в діях військових і поліцейських, які у центрі Львова провели рейд з метою виявлення юнаків-уклоністів від служби в ЗСУ. Про це він повідомив 4 листопада, в ефірі Львів-ТБ, пишуть - Варіанти.

Читайте також

Під час нічної облави у Львові вручили більше 10 повісток
Облава на призовників у Львові: проїзд Крива липа перекрили військові

Олег Синютка зауважив, що йому не подобається слово «облава», яке використали деякі користувачі соцмереж та видання для опису того, що сталося. Він вважає, що військові та поліція повинні зробити такі акції публічними, максимально їх висвітлювати та залучити до у часті в рейдах журналістів.

Голова Львівської ОДА переконаний, що в нічних клубах сидять переважно «мажори», які не вчаться і, не виключно, що ухиляються від виконання свого патріотичного та конституційного обов'язку захищати Батьківщину. 

«Необхідно спочатку виконати свій обов'язок і пройти службу в армії, а вже потім розважатись у клубах», – вважає Синютка. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти