Рабінович – Льовочкіну: Щоб бізнесмену заробляти – треба разом з вами красти, а я не буду

10.11.2017 16:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Новини Львівщини

Народний депутат України від “Опозиційного блоку” Сергій Льовочкін, який не пропрацював у бізнесі жодного дня, зумів накопичити свої мільярди, обкрадаючи простий український народ.

Таку думку в прямому ефірі телеканалу NewsOne висловив народний депутат України та лідер політичної партії “За життя” Вадим Рабінович, коментуючи сюжет про його життя, який вийшов на “Інтері” Льовочкіна.

“Днями телеканал «Інтер» показав сюжет, в якому розповів, який я будинок винаймав, який орендую зараз… Так, я справді не можу сьогодні дозволити собі купити дачу або хороми, так, я можу брати їх в оренду. Щоб сьогодні щось купувати, треба обов’язково з вами разом красти.

Ви особисто – хто купив за 200 млн чотири ділянки у Франції, купив за 50 мільйонів дачу – звичайно, будете зі зневагою ставитися до мене, який орендує якусь дачу – хто я такий?! А я вам скажу: я не так до людей ставлюся, я не хочу красти, як ви. Ваша сестра, яка ніколи в житті, як і ви, не працювала в бізнесі, власник 30 офшорних компаній.

Читайте також

Рабінович про пенсійну реформу: влада вкотре прогнулася перед МВФ і завдала удару по пенсіонерах
Рабінович: Розігруючи перед Заходом “шекспірівські постановки”, ми реально не наближаємо мир на Донбасі
Рабінович: наша перемога - Гонтарева піде у відставку, Рожкова не стане главою НБУ, а вкладники отримають 3 млрд

Ви задекларували володіння «Інтером» на мільярди, ви не пропрацювали в бізнесі жодного дня! Через таких паразитів, як ви, страждає вся країна! Через таких паразитів, які жодного дня не працювали, а обросли яхтами й віллами – через них сьогодні пенсіонери отримують мізерні пенсії! І вам ще вистачає совісті зі своїм каналом показувати, що я орендую дачу?! Та я працював усе життя, крутився, як усі українці, а ви обкрадали нас! Ви – з вашими вишками, вашими каналами – зобов’язані відповісти перед народом!”, – переконаний політик.

На його думку, цей сюжет “Інтера” безпосередньо пов’язаний з недавнім переходом народного депутата від “Опоблоку” Нестора Шуфрича в “За життя”.

“І я знаю, чому вам не подобається! Від вас втік Шуфрич, ви скандалите, б’єтеся головою об стінку, – від вас тікають усі. Тому що ви – трупи, ви – вчорашній день! Ви ніби живі, а вас вже немає… Ви висите веригами на Україні і тягнете її вниз своїми махінаціями, своїми вічними закулісними переговорами… У що ви перетворили «Опозиційний блок», який голосує разом з владою?! І у вас вистачає совісті дивитися людям в очі?”, – задався питанням парламентарій.

Народний депутат також подякував телеканалу “Інтер” за розкрутку – як його особисто, так і партії “За життя”. Підкресливши при цьому, що Льовочкіну варто було б скоріше втекти з України, а награбоване віддати пенсіонерам або бійцям АТО.

“Тому дякую телеканалу «Інтер» за розкрутку Рабіновича, за розкрутку партії – я всім вам вдячний. Але подякувати я не можу Сергію Льовочкіну тільки за одне: не можна так нахабно обкрадати країну і потім підлаштовувати свої чесні очі під ситуацію! Тому потрібно взяти на себе трішечки мужності… сховатися він вже не встигне, але хоча б спробувати щось повернути державі. Тому Льовочкіну тікати потрібно! До речі, він три дні тому разом зі своєю сестрою був у Москві.

Може, вони готували собі ґрунт «для польоту», але повернулися всі – Льовочкін, його сестра й Бойко… Візьміть свій «маєток», який побудували на острові (Янукович просто дитина в порівнянні з Льовочкіним – взяти і приватизувати цілий острів, але і до цього ми ще повернемося, коли партія «За життя» прийде до влади), віддайте його пенсіонерам. Якщо ні – хлопцям з АТО!”, – резюмував Вадим Рабінович.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews