Троє депутатів Львівської міськради продовжують бути «безхатьками»

13.11.2017 18:31   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Серед депутатів Львівської міської ради зменшилась кількість тих, хто не задекларував свого житла. Про це повідомляє Громадський рух «ЧЕСНО», пише - Львівський портал.

Читайте також

Екс-мер Львова Василь Куйбіда будує маєток під Києвом, а його 87-річна теща отримала в подарунок помістя в Брюховичах (Фото)
Очільник Жовківської райради Горбань забезпечив дочку нерухомістю
Суд оштрафував депутата Львівської обласної ради за невчасно подану декларацію

Цього року ситуація із власним житлом серед депутатів ЛМР покращилась, кількість «безхатьків» скоротилась з 6 до 3, йдеться у дослідженні «ЧЕСНО».

Серед них двоє депутатів БПП «Солідарність», а саме Сергій Івах та Уляна Пак, а також депутатка від «Самопомочі» Юлія Хомчин. Усі депутати, як вони зазначили минулого року, проживають у житлі батьків чи друзів.

Попри обов’язок зазначати у декларації фактичне місце проживання, навіть якщо воно не перебуває у власності декларанта, депутати цю норму ігнорують і залишають відповідні поля у декларації порожніми, що по факту означає, що вони є безхатченками.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал