У Червонограді учень обікрав свою вчительку

13.11.2017 19:29   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

У Червонограді зловмисник обікрав працівницю школи. Поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний учень цього навчального закладу. Гаманець вилучено та повернуто власниці. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - Львівський портал.

Читайте також

У Львові пограбували школу «Дивосвіт»
Вночі у Львові пограбували школу №65

В Червоноградський відділ поліції 10 листопада звернулася 33-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що у школі з поліетиленового пакету, який вона залишила на кріслі поруч із гардеробом, викрали гаманець з грошовими коштами в сумі майже 5 000 гривень.

Поліцейські встановили, що до скоєння правопорушення причетний 14-річний учень школи. Гаманець у нього вилучено та повернуто власниці.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжки). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал