На Львівщині горе-батько заборгував дитині понад 800 тис. грн аліментів

Місцева влада оприлюднила перелік злісних неплатників аліментів.

15.11.2017 23:34   Джерело: ТСН
Опубліковано : Патрік Скеля

Армію батьків на Львівщині, які не сплачують аліментів, очолив чоловік, який заборгував своїй дитині понад 800 тисяч гривень, розповів начальник головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський, пише - ТСН.

Читайте також

Авто в заступниці начальника Жовківської виконавчої служби вилучили через сімейний конфлікт
На Тернопільщині збільшать суму аліментів?

Він зазначив, що львівською юстицією було складено реєстр з 50 злісних неплатників аліментів в області на чолі з горе-татусем, який заборгував своїй дитині за останні два роки 818 тисяч гривень.

«Він не працює, не має жодного майна. Суд вже заборонив йому виїзд за кордон та оголосив у розшук. Дитина вже повнолітня. Але він все одно повинен їй виплатити ці кошти», - каже Жукровський. 

 

Друге місце посідає батько, який винен дитині 382 тисячі гривень. А ось на останньому чоловік із боргом у 70 тисяч. Прикро, але є в цьому переліку дві мами, які покинули своїх дітей та ще й вважають, що нічого їм не винні.

За словами чиновника, минулого року до правоохороних органів було подано 845 подань про притягнення боржників до відповідальності. Однак відкрито лише 170 кримінальних справ та є лише два вироки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТСН