«Рука допомоги»: четверо малозабезпечених Львівщини отримають кошти на відкриття власної справи

16.11.2017 07:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 15 листопада, відбулося засідання комісії з реалізації пілотного проекту із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб «Рука допомоги» під головуванням заступника голови Львівської ОДА Оксани Стоколос-Ворончук, - повідомляє прес-служба ЛОДА.

Читайте також

Львівська обласна рада хоче продавати лікарні та заклади освіти, - громадський активіст
Львівська облрада шукає ГО із захисту прав бійців АТО

На засіданні розглянули бізнес-плани 5-ти учасників пілотного проекту із числа малозабезпечених сімей, які виявили бажання організувати підприємницьку діяльність шляхом отримання фінансової допомоги та рекомендацій центрів зайнятості, поданих після професійного консультування.

За підсумками розгляду, члени комісії прийняли рішення щодо надання фінансової допомоги на організацію підприємницької діяльності чотирьом учасникам проекту із Жовківського, Сколівського, Яворівського, Мостиського районів, які надаватимуть ветеринарні послуги, обслуговуватимуть кондитерську-піцерію «OllioPizza», відкриють авторемонтну майстерню та займатимуться вирощуванням сільськогосподарських культур.

У межах засідання учаснику з м. Львова, який виявив бажання перевозити темні нафтопродукти, надали певні рекомендації щодо доопрацювання бізнес-плану із врахуванням зауважень членів комісії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews