Депутат пропонує побудувати у Львові нові транспортні розв'язки

18.11.2017 21:26   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

На сесії Львівської міської ради депутат ЛМР Іван Гринда звернувся до міського голови Андрія Садового з ініціативою побудувати в місті нові транспортні розв'язки, пише - Форпост.

Читайте також

Ще один автобан до Львова пообіцяв Омелян
Громадська рада вимагає у Садового розірвати договори з перевізниками і провести новий конкурс

Так, йдеться про будівництво кільцевої дороги на вул. Личаківській – вул. Пасічній та створення транспортної розв’язки вулиць Городоцької – Сяйво – Кузневича – це добудова додаткової смуги руху від кільця вул. Зеленої-Луганської до вул. Зубрівської.

«Попри те, що значна частина міського бюджету витрачається на ремонт доріг, поточний рік чітко продемонстрував, що головна причина виникнення заторів у Львові – це передусім відсутність сучасних інфраструктурних транспортних розв’язок, – зазначив укропівець Іван Гринда у своєму запиті. – Крім цього, ми впевненні, якщо вже наступного року почнеться реалізація зазначених транспортних проектів, то це полегшить у майбутньому пересування містом та дасть можливість позбутися значної кількості заторів, в яких щодня простоюють тисячі львів’ян».

За словам депутата, витрати на будування розв'язок складуть 8-10 мільйонів гривень, що може собі дозволити місто. До прикладу, цьогорічний бюджет розвитку міста складає 1 мільярд 900 гривень.

Зазначимо, за останні декілька років у Львові значно зросла кількість приватного транспорту. Це призвело до збільшення автівок на вулицях міста, які й раніше були перевантажені транспортом. Найболючіше така ситуація вдарила по громадському транспорту, який значну частину робочого часу простоює в заторах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост