Львівський боксер Назар Куротчин – у фіналі Чемпіонату України-2017

19.11.2017 16:34   Джерело: ZIK
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 19 листопада, у Львові фінішує Чемпіонат України з боксу 2017 року на призи срібного призера ХХVIII Олімпійських Ігор 2000 року, екс-чемпіона світу серед професіоналів у напівсередній ваговій категорії по версії WBA, випускника ЛДУФК, заслуженого майстра спорту Андрія Котельника. Серед учасників фінальних боїв і львів’янин Назар Куротчин, пише - ZIK.

Читайте також

Тернополянин став чемпіоном світу з кікбоксингу (Фото)

 

Як ми вже повідомляли, кваліфікаційні бої тривали з 14-го по 17-е листопада включно у виставковому центрі «Південний EXPO» на вул. Щирецькій. А сьогодні, 18-го листопада, чемпіонат «переїхав» до Універсальної арени СКА, що на вул. Клепарівській, де й тривають вирішальні поєдинки найкращих майстрів шкіряної рукавички нашої країни. Сьогодні було проведено 20 півфінальних боїв, переможці яких завтра, 19 листопада, й визначать чемпіонів України у десяти вагових категоріях. Початок фінальних боїв – о 13:00, інформує ldufk.edu.ua.

Програму півфінальних боїв відкривав бій у ваговій категорії до 49 кг, в якому у рингу зійшлися студент ЛДУФК Назар Куротчин та харків’янин Анар Умудов. Обидва боксери упродовж усіх трьох раундів продемонстрували динамічний бокс, але більш точним в атаках був Назар, якого несамовито підтримували трибуни. У підсумку одноголосним рішенням суддів (5:0) переміг Куротчин, який завтра виборюватиме «золото» у фіналі проти Євгенія Овсяннікова з Черкас. Останній у другому півфіналі вагової категорії до 49 кг переміг киянина Дмитра Апончука.

 

Мав усі шанси пробитися у фінал й цьогорічний випускник ЛДУФК Іван Данча, який дуже активно провів свій бій у ваговій категорії до 64 кг проти Мгера Оганісяна з Хмельницького. Однак на думку суддів цього було недостатньо, аби здобути перемогу. У результаті усі п’ять бокових суддів віддали свої голоси за Оганісяна, а Іван Данча тим самим, як і на минулорічному чемпіонаті у Харкові, став бронзовим призером. Втім, треба сказати, що чимало фахівців підтримали свист трибун, які в такий спосіб висловили свою незгоду із рішенням служителів Феміди.

Додамо, що окрім Назара Куротчина, у фіналі боксуватимуть ще двоє львів’ян. У ваговій категорії до 52 кг Андрій Тишковець спробує здобути «золото» в бою проти Максима Фатича із Миколаєва. А суперважковаговик Андрій Городецький (вагова категорія понад 91 кг) намагатиметься відібрати титул чемпіона України в очному протистоянні з його чинним володарем Ігорем Шевадзудським із Дніпра.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK