На Львівщині обікрали стоматологічну клініку

23.11.2017 22:29   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У Золочеві На Львівщині правоохоронці викрили зловмисника, причетного до крадіжки із стоматологічної поліклініки, пише - Дивись.info.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
У Садового розповіли, як працюють чесні стоматологи

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили поліцейські, мешканець Рівненської області проник у приміщення медзакладу та викрав звідти ноутбук.

Повідомлення про крадіжку ноутбука «Леново» вартістю п’ять тисяч гривень із місцевої стоматологічної поліклініки у Золочівський відділ поліції надійшло 15 листопада. Правоохоронці встановили, що зловмисник проник до приміщення, пошкодивши металопластикове вікно.

«Особу зловмисника також встановлено – ним виявився 16-річний, раніше судимий, мешканець одного із сіл Рівенської області. Речовий доказ (викрадений ноутбук) правоохоронці у нього вилучили», – повідомили в поліції.

У кримінальному провадженні, відкритому за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info