На Львівщині відкриють резиденцію Святого Миколая

01.12.2017 08:28   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

4 грудня у дитячому таборі «Росинка», що у с. Зіболки Жовківського району, відкриють резиденцію Святого Миколая. Проект «Зимова казка» працюватиме до кінця грудня, а в січні змінить формат на різдвяний, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

До Дня святого Миколая у Львові працюватиме ярмарок

Дітей, які завітають в резиденцію до святого, зустрічатимуть на кареті. Для них підготували квести, майстер-класи з виготовлення ялинкових прикрас та пряників. У резиденції їх частуватимуть печивом та напоями, а також даруватимуть подарунки. На них також чекає прогулянка галявиною казок та поштар з вітальними листівками.

Працівниця відділу Жовківського відділу освіти Марія Деревінська розповіла, що у січні резиденція Миколая не закриється, а лише змінить формат на різдвяний. У «Росинці» планують організувати конкурс вертепів, святкування Маланки, коляди.

Цей проект, за словами Марії Деревінської, запропонував на Форумі ідей семикласник Павло Бабух. Проект пройшов успішне обговорення і став найкращим разом з чотирма іншими. З районного бюджету на «Зимову казку» виділили 5 тис. грн.

Резиденція Миколая відкриється 4 грудня у дитячому центрі оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» у с. Зіболки Жовківського району. А вже з 8 грудня Святий Миколай почне приймати відвідувачів кожної п’ятниці, суботи, неділі до кінця грудня, а також 18-19 грудня та 25-26 грудня. Приїхати до Миколая зможуть всі охочі за попередньою реєстрацією. Оплата таких розваг ‒ лише добровільний внесок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET