Зі Львова у Варшаву чи Вроцлав можна буде доїхати за 1 євро

Neobus відкрив дешеві сполучення від кордону до різних міст Польщі.

02.12.2017 14:33   Джерело: Depo.Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Як повідомляє Depo.Львів, з посиланням на lowcostavia, польський автобусний перевізник Neobus.pl з 1 грудня 2017 року відкриває нове сполучення від польського міста Медика, що розташоване на польській стороні пішого переходу Шегині – Медика.

Читайте також

На кордоні з Польщею – величезні черги
Зі Львова до Польщі запустили новий авіамаршрут

З Медики новий рейс їде через Перемишль у Ярослав і Ряшів (Жешув), а далі у Варшаву, Краків, Катовіце, Вроцлав чи Лодзь.Квитки вже в продажу на сайті Neobus.pl за ціною від 2 злотих (1 злотий квиток +1 злотий оплата бронювання).

До пішого переходу можна доїхати на електричці Львів – Мостиська 2 – Держ.кордон за 14 грн. Перейти пішки через кордон, а далі автобус Neobus за 2 злотих. Отже мінімільна можлива вартість дороги зі Львова у Варшаву, Краків чи Вроцлав – це 14 грн + 2 злотих (15,5 грн) = разом від 30 грн (1 євро) в один бік.

Цей новий рейс Neobus також зручний для тих, хто перетинає кордон на поїзді Інтерсіті Київ – Львів – Перемишль, оскільки в Перемишлі можна сісти на автобус neobus у той же Краків, Вроцлав чи Варшаву. Тоді загальна вартість дороги складе від 205 грн (190 Інтерсіті + 15 Neobus), що теж дуже дешево і без черг на кордоні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Depo.Львів