На Львівщині відбудеться конкурс вокалістів імені героя АТО Василя Сліпака

11.12.2017 20:34   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

Упродовж 15-20 грудня на Львівщині відбуватиметься конкурс молодих вокалістів імені Василя Сліпака. Конкурсні прослуховування відбудуться на базі Львівської обласної філармонії із залученням Академічного симфонічного оркестру філармонії. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА, пише - Zaxid.net.

Читайте також

Лише через рік після смерті Василю Сліпаку присвоїли офіційний статус учасника бойових дій, – Живко (Відео)

«У конкурсі візьмуть участь 40 солістів – вокалістів академічного співу за чотирма номінаціями (сопрано, мецо-сопрано, тенор, бас/баритон) з усіх регіонів України віком до 30 років», – йдеться у повідомленні прес-служби ЛОДА.

Вокалістів оцінюватиме журі оперних співаків та відомих музикантів, зокрема Сергія Магери, Ольги Пасічник, Валерія Буймистера, Софії Соловій, Олега Махлая, Тараса Криси. Виконавчим директором конкурсу є заслужений артист України Олег Созанський.

Конкурс назвали іменем соліста Паризької опери Василя Сліпака, який загинув у зоні проведення АТО. Президент Петро Порошенко нагородив бійця і оперного співака Василя Сліпака орденом «За мужність» посмертно.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net