На Львівщині протягом доби рятувальники тричі ліквідовували пожежі у житлових будинках

16.12.2017 21:25   Джерело: Буський Медіа Портал
Опубліковано : Патрік Скеля

15 грудня о 14:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в c. Великі Підліски Кам’янко-Бузького району, пише - Буський Медіа Портал.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Рятувальники вночі знайшли туристів, які заблукали
Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові

Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку. До місця пожежі негайно виїхали місцеві пожежно-рятувальні підрозділи. О 15:16 пожежу локалізували, та о 15:31 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м., пошкоджено перекриття, дерев’яні конструкції покриття та покриття будинку на площі 20 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

О 15:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Стрий на вул. Галицька, в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку. О 15:54 Стрийськими вогнеборцями пожежу локалізовано, та о 15:56 повнічстю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 2 кв.м.
До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

16 грудня о 01:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Старичі Яворівського району на вул. Молодіжній, 13 в дерев’яному житловому будинку. О 02:12 вогнеборці 53 ДПРЧ м. Новояворівськ пожежу локалізували, та о 02:32 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено стіну на площі 3 кв.м., пошкоджено стіну на площі 5 кв.м.
До ліквідації пожежі залучили 4 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Про це проінформували у ГУ ДСНС України у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буський Медіа Портал