Сьогодні львів’яни зустрінуть Вифлеємський вогонь миру та відкриють ялинку

17.12.2017 09:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 17 грудня, о 18.00 на площі перед Оперним театром розпочнеться урочиста церемонія зустрічі Вифлеємського вогню миру та відкриття ялинку у Львові, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили сьогодні, 15 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Під час дійства найменші діточки із капели «Дударик» виконають «Щедрик» у новому звучанні. Згідно з традиційним сценарієм, Вифлеємський вогник від Львівського осередку Національної скаутської організації «Пласт» разом із жителями міста отримає міський голова Андрій Садовий. Кожен охочий може взяти участь у заході. Сім’я міського голови отримає вогник на сцені, а пізніше він розійдеться серед мешканців».

«Вифлеємський вогонь завжди був передвісником свят, затишку і всього теплого з чим нам асоціюється Різдво. Ми хочемо, щоб цей символ миру осягнув якомога більше помешкань. Пластуни щорічно беруть на себе роль тих, хто приносить його до хат львів’ян», – зазначають у «Пласті» і додають, що скаути відвідають також сиротинці, інтернати та церкви міста, куди принесуть Вифлеємський вогонь миру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів