Тернопільський екс-нардеп звинуватив найбагатшого львів’янина у смерті жінки

19.12.2017 07:50   Джерело: Репортер
Опубліковано : Патрік Скеля

Справжній винуватець ДТП, внаслідок якої загинула Наталія Тріла, понесе справедливу відповідальність. У ході слідства виявлено обставини, які чітко показали, що охоронець Петра Димінського – Андрій Борщ, не міг бути за кермом у момент дорожньо-транспортної пригоди. На місце трагедії він приїхав через півгодини. Про це заявив радник міністра МВС, колишній народний депутат з Тернопільщини Михайло Апостол, пише - Репортер.

Читайте також

Адвокат Димінського вважає, що розслідування ведеться необ'єктивно
З'явилися нові подробиці про біологічні зразки Димінського і ДТП
Рідні загиблої в ДТП оскаржать вихід на волю охоронця Димінського (Відео)

– Слідчі, бажаючи докопатися до істини, зробили експертизу біологічних залишків на спрацьованій водійській подушці безпеки. Слідчі також провели обшуки вдома та на роботі у Петра Димінського (на фото) на предмет виявлення належних йому залишків ДНК. Проте Димінський не з’явився на допит до слідчих і вже 4 місяці перебуває за кордоном, – розповів Михайло Апостол.

Пан Апостол переконує, що МВС та Національна поліція, не дивлячись, які б заяви не писала мати загиблої, доведуть розслідування до пред’явлення звинувачень і оголошення в розшук справжнього винуватця загибелі Наталії Тріли.

За даними місцевих ЗМІ та аналітиків, Петро Димінський належить до числа найбагатших людей Львівщини. Експерти оцінюють його статки у 610 мільйонів доларів.

Основними його активами є частка в компанії з продажу нафтопродуктів «Західна нафтова група» (мережа заправок WOG) та мережа відпочинкових і розважальних закладів «Гранд» і «Спліт» (зокрема, готель «Гранд» і відпочинково-розважальний комплекс «Гранд-клуб Софія» у центрі Львова, заміський готельний комплекс «Гранд-Резорт», казино «Спліт» та диско-клуб «Спліт-Карпати»). Говорять також про частку акцій, яка нібито належить Димінському у «Львівгазі». Відомо лише, що його інтереси, крім згаданих компаній, є ще й у металургії, банківській сфері, будівництві доріг. Окрім того, Димінського вважають власником багатьох об`єктів нерухомості у Львові та околицях. Димінський був народним депутатом від «Нашої України» та Партії регіонів, у 2006 році балотувався до ВР за списком партії «Еко +25%». Є почесним президентом і фактичним власником ФК «Карпати».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер