Аеропорт Львів нарешті почне використовувати систему посадки 2 категорії

21.12.2017 14:30   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

У Аеропорті «Львів» нарешті сертифіковано Державіаслужбою інструментальну систему посадки 2 категорії (ILS CAT II), яка дозволяє заходити літакам на посадку від 30 метрів вертикальної видимості та 350 метрів горизонтальної. Про це на своїй сторінці у Феййсбук повідомила летовища Тетяна Романовська, пише - Львівський портал.

Читайте також

Між Львовом і Брно можуть запустити пряме авіасполучення
Київська компанія платитиме ₴1,35 млн в місяць за оренду duty free у львівському аеропорту
Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського
 

«Ще одна перемога та гарна новина у досягненнях нашого аеропорту сьогодні на передодні Нового 2018 року! ІІ САТ ILS System затверджена Державіаслужбою від сьогодні… Ми стали ще на крок вище у вдосконаленні нашої інфраструктури і готові обслуговувати більшу кількість рейсів з наявними меншими ризиками!», – повідомила Тетяна Романовська.

Як відомо у Львові через туман часто не могли здійснити посадку літаки, адже новітнє обладнання не могли використовувати на повну потужність без відповідних дозволів.  Час отримання відповідних дозволів тривав майже 5 років. Нова ж система робить аеропорт майже всепогодним.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал