У селі на Львівщині двоє юнаків поцупили у львів’янина авто

24.12.2017 09:25   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

На Сколівщині у мешканця Львова, який приїхав у село до знайомих, викрали автомобіль. Поліцейські встановили, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетні двоє місцевих мешканців. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - Львівський портал.

Читайте також

На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
 

В Сокальське відділення поліції 20 грудня звернувся із заявою 20-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що в одному із сіл району, куди він приїхав у гості до знайомих, викрали його автомобіль «ВАЗ-21013».

Як попередньо встановили правоохоронці,  до вчинення злочину причетні 18-річний  та 15-річний місцеві мешканці. Автомобіль виявлено та повернуто заявникові.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Скоєння цього злочину карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Досудове розслідування продовжується.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал