2017 рік для Львівщини – час економічного зростання

02.01.2018 07:33   Джерело: Буський Медіа Портал
Опубліковано : Патрік Скеля

28 грудня, перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус взяв участь у засіданні Колегії Львівської ОДА, під час якого підбили підсумки роботи господарського комплексу Львівщини у 2017 році та окреслили стратегічні плани на 2018-ий, пише - Буський Медіа Портал.

Читайте також

Андрій Дячишин: «Середній клас є, і його не втримати»
Львівщина – пілотний регіон у розробці Експортної стратегії
Польські та українські посадовці поділилися досвідом щодо розвитку територій та ініціатив громад

Члени Колегії зійшлися на думці, що 2017 рік – унікальний, оскільки уперше за всю історію Львівщини спільними зусиллями обласної ради, виконавчих структур облдержадміністрації область входить в новий рік з ухваленим не тільки бюджетом, а й з прийнятими усіма галузевими програмами на 2018 рік.

За словами доповідача – директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Романа Филипіва, рік, що минає, був достатньо успішним для Львівщини. «2017 рік – це рік економічного зростання. Ми вперше за декілька років сягнули приросту промислового і сільськогосподарського виробництва. Тішить, що сьогодні зростає обсяг виробництва і реалізація промислової продукції в тих галузях, які характеризуються високою доданою вартістю», – сказав він.

Зауважимо, що всі плани і заходи на 2018 рік будуть реалізовуватися за рахунок відповідного фінансового ресурсу, зокрема програмних коштів, закладених в обласний бюджет, – майже 1,4 млрд грн.

Варто додати, що на початку засідання Андрій Білоус взяв участь у врученні державних нагород найкращим працівникам галузей освіти, культури, сільського господарства, медицини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буський Медіа Портал