На кордон прибув Віфлеємський вогонь Миру

06.01.2018 12:32   Джерело: ZRADA
Опубліковано : Патрік Скеля

Скаути світу й українська делегація «Пласту» отримали символічний вогонь із місця народження Ісуса Христа. Цього року спільно з іншими волонтерами пластуни також поширюють символ Миру по всій лінії розмежування в зоні АТО на Сході України, зокрема і в підрозділах Держприкордонслужби, пише - ZRADA.

Читайте також

У Львів привезли Вифлеємський Вогонь Миру

А вчора, у пункті пропуску «Грушів», відбулась урочиста передача Віфлеємського вогню Миру органами місцевої влади Ярославського та Любачовського повіту Польщі органам місцевої влади Яворівського району України.

З українського боку були присутні місцеві представники влади - голови Яворівської райдержадміністрації та міської ради, голови Дрогомишлянської, Немирівської, Івано-Франківської сільських рад, начальник санаторію «Прикордонник-Немирів» Держприкордонслужби, представники національної скаутської організації України «Пласт», представники Римо-католицької і УПЦ (КП) церков та «Український жіночий хор».

Нагадаємо, що пластуни та волонтери передали Віфлеємський вогонь Миру військовослужбовцям оперативно-тактичного угруповання «Луганськ».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZRADA