Українофоб Ващиковський та ще 8 міністрів втратили посади в уряді Польщі

У Польщі змінили керівництво дев'яти міністерств.

09.01.2018 15:33   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

TVN24 повідомляє, що свої посади втратили глава МЗС Вітольд Ващиковський, глава МВС Маріуш Блащак, міністр оборони Антоній Мацеревич, а також міністр фінансів (цю посаду досі обіймав прем'єр Матеуш Моравецький), міністр підприємництва і технологій, міністр інвестицій і розвитку, міністр охорони здоров'я, міністр навколишнього середовища, міністр інфраструктури.

Читайте також

У Львові лікарі з Польщі консультували й оперували діток з вадами хребта
Зі Львова на відпочинок до Польщі поїхали 20 дітей учасників АТО та переселенців
Українця прикували ланцюгом до варшавського трамвая, з якого він 8 годин зчищав графіті

Натомість призначили нових міністрів: Тереза Червінська стала новим міністром фінансів, Яцек Чапутович очолив Міністерство закордонних справ, Йоахім Брудзінський став главою МВС, Маріуш Блащак, який був міністром внутрішніх справ, очолив Міноборони, пише - Вголос.

Разом з тим, главою міністерства навколишнього середовища став Генрик Ковальчик, міністром охорони здоров'я Лукаш Шумовський, міністром інвестицій і розвитку Єжи Квечинський, міністром підприємництва і технологій Ядвіга Емілевич, міністром інфраструктури Анджей Адамчик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос