На фінансування соціальної та дорожньої інфраструктури виділили 12 млн грн

10.01.2018 14:38   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

В межах діючого  Меморандуму про співпрацю у сфері соціального розвитку Львівської області у 2017 році підписали Угоду між ПАТ «Укргазвидобування» Львівською обласною державною адміністрацією та Львівською обласною радою, відповідно до якої ПАТ «Укргазвидобування» виділено 12,0 млн. грн.  на фінансування проектів з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання об’єктів соціальної та дорожньої інфраструктури населених пунктів області, розвитку нафтогазової галузі на території області та підвищення енергетичної безпеки України в цілому., пише - Кулемет.com.

Читайте також

На програму "Доступні ліки" на Львівщині виділили 45 мільйонів
США надали для імітаційного центру на Львівщині обладнання на 22 мільйони доларів

В межах зазначеної угоди реалізовано ряд соціально важливих проектів, зокрема, таких як благоустрій території Військово-медичного клінічного центру Західного регіону,  капітальні ремонти операційного блоку хірургічного відділення обласної клінічної лікарні та рекреативно-просвітницьких  приміщень при храмі РГ УГКЦ парафії Покрови Пресвятої Богородиці у м. Львові, ремонт  житлового будинку в с. Липівка Миколаївського району та  тротуарів у м. Соснівка м.Червогограда.

Окрім цього, у 2016 році в межах зазначеного Меморандуму також підписали Угоду на 5,0 млн. грн на фінансування соціально важливих проектів, що стосувалися капітального ремонту Народних Домів в м. Дрогобич, Дрогобицького, Перемишлянського, Яворівського та Турківського районів, реконструкції та будівництва зовнішнього освітлення в Дрогобицькому, Турківському та Яворівському районах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com