Поліція розшукала грабіжника, який жорстоко побив львів’янок

12.01.2018 18:40   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці оголосили 21-річному уродженцю Івано-Франківської області підозру у скоєнні розбійного нападу на відділення лотереї у передноворічну ніч, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
У Буську пограбували ювелірний магазин

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 12 січня: «У Франківський відділ поліції звернулась 31 січня 2017 року з заявою про напад працівниця одного з відділень «Національної лотереї», розташованого на вулиці Степана Бандери у Львові. За словами жінки, близько 3.45 у приміщення увірвався невідомий чоловік, жорстоко побив двох працівниць віком 36 та 25 років, заволодів грошима з каси у сумі більше дванадцяти тисяч гривень, після чого втік. Жінки з переломами та забоями були госпіталізовані».

«На місці події працювала слідчо-оперативна група. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 21-річний уродженець Івано-Франківської області. Зловмиснику повідомили про підозру скоєнні цього кримінального правопорушення, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу», – повідомили також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів