На Львівщині псевдомаклер обдурила близько 40 людей: розшукують осіб, які постраждали від шахрайства жінки

24.01.2018 18:32   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці розшукують потерпілих громадян від шахрайства 55-річної жінки, яка давала неправдиву інформацію про оренду квартир і бажала за це винагороду. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області, пишуть - Львівські.

Читайте також

Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть
У Стрию зловмисник ошукав чоловіка, який просив про допомогу

Поліція вдалось встановити, що 55-річна мешканка Львівщини разом з кількома спільницями вводила в оману людей, які хотіли зняти житло. Вона неодноразово виставляла на сайтах, а також розміщувала в регіональний газеті оголошення про оренду квартир. Так як ціни були суттєво занижені, то охочих зняти житло було багато. Всі хто бажав зв’язатись з власниками квартир та оглянути житло мали заплатити за інформаційні послуги 1000-1100 гривень. Коли ж жінка надавала контакти нібито власників, то номери часто виявлялись недійсними, або належили іншим людям. Також коли люди бажали оглянути квартири, то виявлялось, що насправді за вказаними адресами, квартири не здаються. Обдурені особи не могли повернути кошти, адже зловмисниця або не відповідала на дзвінки або міняла номер мобільного.

Наразі жінці повідомили про підозру у порушенні авторського права та суміжних прав та у шахрайстві. Наразі триває досвідові розслідування, а всіх, хто так само постраждав від рук зловмисниці, просять звернутись у Галицький відділ поліції а також зателефонувати на оперативну лінію 102.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські