На Львівщині судитимуть начальника митного поста, якого спіймали на хабарі

26.01.2018 11:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині судитимуть начальника митного поста Львівської митниці ДФС. Про це повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області, пише - Львівський портал.

Читайте також

Суд не дозволив Львівській міськраді викупити стадіон «Сільмаш»
Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть
 

Слідчим управлінням прокуратури області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом отримання 700 доларів США неправомірної вигоди, начальником митного поста Львівської митниці ДФС.

Нагадаємо, що чоловік отримав неправомірну вигоду за не перешкоджання у митному оформленні вантажу у режимі «імпорт». Зазначимо, що під час досудового розслідування до підозрюваного було застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а також відсторонено від займаної посади.

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до Бродівського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

Довідково: санкція ч.3 ст.368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews