Депутати Львівської облради збільшили на 351,7 млн. гривень видатки на медицину

31.01.2018 14:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 30 січня, на сесії обласної ради проголосували за проект рішення про внесення змін до показників обласного бюджету на 2018 рік, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Колектив системи екстреної медичної допомоги Львівщини незадоволений своїм керівником

Про це повідомили вчора, 30 січня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також запевнили: «Проект рішення підготовлено з метою спрямування коштів на придбання обладнання, матеріально-технічне переоснащення бюджетних установ за рахунок залишків коштів, що утворились на початок року в обласному бюджеті».

Директор департаменту фінінсів Львівської ОДА Олег Демків зазначив: «Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації запропоновано збільшити видатки на 351,7 млн. гривень, з них на розвиток сільської медицини – 302 мільйони гривень (реалізація проектів будівництва, придбання медичного обладнання, розвиток телекомунікаційної інфраструктури, забезпечення сучасними технічними та інформаційно-програмними засобами для функціонування електронної системи охорони здоров’я та телемедицини, здійснення заходів, пов’язаних із забезпеченням службовим житлом та службовим автотранспортом медичних працівників комунальних закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості) та на реформування регіональних систем охорони здоров’я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» – 49,7 гривень (оплата послуг та за  поставлене  медичне обладнання). Також департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації запропоновано збільшити видатки на 4,6 гривень за рахунок залишків невикористаних коштів бюджету розвитку обласного бюджету, що утворилися на початок 2018 року, для придбання машин швидкої допомоги».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews