Патрульні затримали чоловіка, який раніше притягався за крадіжку з проникненням

04.02.2018 23:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Підозрілого чоловіка з реманентом інструментів патрульні затримали біля під’їзду, отримавши орієнтування від небайдужого, інформує Патрульна поліція у Львівській області, пише - Дивись.info.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок

«Сьогодні зранку на лінію 102 зателефонував небайдужий громадянин і повідомив, що в будинку на вулиці Гонти підозріла особа. У телефонній розмові з інспекторами чоловік розповів, що невідома особа з ліхтариком спочатку ходила біля вхідних дверей під’їзду, а зайшовши всередину почала заглядати до дверей квартир. Патрульні оперативно прибули на місце події, однак двері в під’їзд були зачинені. Інспектори влаштували засідку біля будинку і дочекалися моменту коли звідти вийде згадана особа. За певний час вийшов чоловік, який був схожий за описами», – йдеться у повідомленні.

Інспектори провели поверхневу перевірку і виявили у нього ліхтарик, пінцети, викрутки та відмички. 33-річний львів’янин не зміг пояснити, що там робить. Його відвезли у Галицький відділ поліції для встановлення обставин. З’ясувалося, що чоловік раніше притягався за крадіжку вчинену повторно та крадіжку з проникненням, а також за грабіж поєднаний з насильством, або за попередньою змовою групою осіб. Не будь байдужим- помітив підозрілу особу, невідкладно телефонуй на 102.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews