У Стрию перехожі допомогли затримати чоловіка, який намагався обікрасти жінку

06.02.2018 11:29   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У Стрийський відділ поліції 1 лютого о 20.03 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Міхновського невідомий напав на жінку та намагався заволодіти її сумочкою.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - Дивись.info.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

Зазначається, що перехожі завадили грабіжнику втекти з місця злочину та викликали поліцію

За лічені хвилини на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Як встановили поліцейські, раніше судимий 27-річний місцевий мешканець намагався пограбувати 46-річну жительку району,

«Зловмисник підбіг до потерпілої і спробував вирвати сумочку. З першої спроби це не вдалося, тож чоловік вдарив жінку і продовжував бити навіть коли вона впала, На крик про допомогу прибігли перехожі – 49-річний Cтриянин та двоє 16-річних юнаків. Один із них школяр, учень 11-класу, інший навчається у коледжі. Вони наздогнали зловмисника і утримували його до приїзду поліцейських. Найщиріша наша подяка перехожим, які виявили небайдужість та рішучість», – розповів начальник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Зловмисник за рішенням суду знаходиться під вартою. Триває досудове розслідування та перевірка на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info