Львів`янин намагався навприсядки прошмигнути повз прикордонників до Польщі

Тепер чоловік повинен сплатити штраф за адміністративне порушення у розмірі від 1700 до 3400 грн.

17.02.2018 14:36   Джерело: ТСН
Опубліковано : Патрік Скеля

Вранці 16 лютого 34-річний чоловік намагався оминути паспортний контроль на українсько-польському кордоні. Львів`янин сподівався обдурити прикордонників, пройшовши навприсядки повз кабіну паспортного контролю.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Африканку з немовлям затримали на українсько-польському кордоні

Про це йдеться у повідомленні західного регіонального управління Держприкордонслужби, пише - ТСН.

 

«Інспектор прикордонної служби, оформляючи подорожніх, які прямували на вихід з України, зауважив, що один чоловік, ховаючись від правоохоронця, спробував пройти в бік кордону. Чоловіка було затримано та складено протокол про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання кордону», – повідомляє Держприкордонслужба Львівщини.

На Львівщині в трьох пунктах пропуску перекрили дорогу протестувальники, які вже втретє вийшли на протест через зміни в Податковому кодексі. Жителі прикордоння не хочуть лишатися в Польщі на 24 години, якщо купили товар дорожчий за 50 євро. Інакше мають сплатити мито за свої покупки.

Після затримання львівськими прикордонниками чоловіка, стало відомо, що той забув свій паспорт вдома, однак це його не зупинило і він вирішив пробратись до Польщі навприсядки.

«Затриманим виявився 34-річний мешканець Львівщини, встановлюючи його особу прикордонники з’ясували, що наявний у чоловіка паспорт йому не належить, а свій він забув вдома і, власне, тому у такий нехитрий спосіб намагався оминути контроль», – зазначили прикордонники.

Читайте також: Блокування доріг до Польщі у двох західних областях завершилося

Повідомляється, що затриманий повинен сплатити від 1700 до 3400 грн за скоєне адміністративне порушення.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТСН