Львівській мерії нічого не відомо про затримання посадовців на хабарі

18.02.2018 13:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівській міській раді не відомі жодні факти про затримання на неправомірній вигоді службових осіб Львівської міської ради. Просимо Генеральну прокуратуру бути коректною у поданні інформації та, в разі виявлення фактів порушень у діях посадовців мерії, повідомити Львівську міську раду. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також

На Львівщині посадовця-хабарника засудили до 6 років
Суд переніс слухання справи депутатів-хабарників Винниківської міської ради

Додамо, що в структурі Львівської міської ради немає посади директора управління архітектури, про що йшлося у повідомленні пані Лариси Сарган, прес-секретаря ГПУ.

«Містобудівні документи по вул. Господарській, 21 в мерії не готували. До нас за такою адресою ніхто не звертався. Ми жодних дозволів не видавали. Навіть не вели переговорів. Такі рішення не приймає головний архітектор, а виконавчий комітет. Головний архітектор може готувати документи, а не погоджувати. Це точно провокаційна річ, те, що сьогодні з'явилось», - прокоментував Юліан Чаплінський, начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews