Суд переніс слухання справи депутатів-хабарників Винниківської міської ради

05.10.2017 07:30   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Пустомитівський районний суд переніс розгляд справи депутатів-хабарників Винниківської міської ради, який мав відбутися сьогодні. Про це повідомив активіст Павло Фіщук, пише - Форпост.

Читайте також

У Львові підприємець приховав від податкової 1 мільйон гривень
У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок

Нагадаємо, у жовтні минулого року військова прокуратура спільно з СБУ задокументували факт вимагання й одержання службовою особою Винниківської міської ради та двома депутатами цієї ж ради хабара в розмірі 10 тис. доларів США й однокімнатної квартири вартістю понад 350 тис. грн.

Хабар отримали заступник голови постійної комісії з питань земельних відносин та охорони навколишнього середовища та архітектури Винниківської міської ради та двоє депутатів цієї ж ради від приватного підприємця. Розмір неправомірної вигоди – 10 тис. доларів США та однокімнатна квартира у м. Винники вартістю понад 350 тис. грн. За це чиновник і депутати обіцяли сприяти в продовженні оренди земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку у м. Винники та не перешкоджати у здійсненні господарської діяльності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост