Експерти прогнозують, що Садовий таки подасться на президентські вибори-2019

19.02.2018 17:37   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Андрій Садовий та Володимир Гройсман, за прогнозами політичних експертів, можуть висунути свої кандидатури на президенські вибори у 2019 році.

Про це сьогодні, 19 лютого, у Львові йшлося на засідані Громадського прес-центру «Які маніпулятивні технології вже використовують дійові особи президентських виборів 2019 року», пишуть -  Варіанти.

Читайте також

Тимошенко лідирує у президентських перегонах, – опитування
Андрій Іванович Садовий ніколи не буде Президентом України, - Остап Дроздов
Українці вибрали президентську трійку: Рабінович, Тимошенко, Порошенко, – соцопитування

Експерти стверджують, що на вибори Президента України, які мають відбутися у березні 2019 року, свою кандидатуру таки може подати міський голова Львова Андрій Садовий.

Ще одним ймовірним претендентом на посаду Президента України може стати чинний Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

«Мабуть, список кандидатів у 2019 році буде таким же, як і на попередніх виборах. Але, очевидно, він буде доповнений прізвищами Гройсмана. Також Садовий, напевне, цього разу спробує своє сили», – розповіла голова правління ГО «Центр соціальних інновацій» Оксана Кузенко.

Зазначимо, під час передвиборчої президентської кампанії у 2014 році експерти неодноразово називали ім'я Андрія Садового як кандидата у президенти. Однак він тоді спростував цю інформацію і заявив, що залишатиметься на посаді міського голови Львова.

Також сьогодні аналітики сумніваються, що Михеїл Саакашвілі подасть свою кандидатуру на вибори Президента України у 2019 році.

«Кандидатом у президенти Михеїл Саакашвілі не буде, але виключати його з гри, очевидно, не можна. Навіть те, що відбувається з вересня і дотепер з його постатю, має свій вплив на політичний процес. А те, кого він підтримуватиме в акціях прямої дії чи ще в якийсь інший спосіб – вже інше питання. Та до дня голосування ще є більше року, тому все ще може неодноразово помінятись», – зауважив аналітик ГМ «Опора» Тарас Радь.

У прогнозах щодо всіх кандидатів на президентське крісло, то всі експерти сьогодні заявили одностайно: у списку політиків у 2019 році нових імен не буде.

«Увесь список потенційних кандидатів в принципі відомий всім, тобто це будуть ті політики, які відомі у медійному просторі. Адже з маловідомого політика президента не зробиш. Тому це будуть давно відомі нам прізвища. Питання тільки в тому, як це виллється у плані протистояння в виборчій кампанії: хто, з ким, проти кого?», – додав Тарас Радь.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти