«Кіборг» Андрій «Богема» Шараскін спрогнозував, що має зупинити війну на Донбасі (Відео)

26.02.2018 09:37   Джерело: 5 Канал
Опубліковано : Патрік Скеля

Війну на Донбасі неможливо вирішити тільки політичним чи дипломатичним шляхом. Про таке у суботу, 24 лютого о 20:00 у  телепрограмі «Рандеву» розповів захисник Донецького аеропорту, кіборг «Богема», Андрій Шараскін, пише - 5 канал.

Читайте також

Полотна, що говорять. До Львова привезли мистецький проект «Портрети добровольців на війні»
З Дніпра до Львова евакуюють поранених бійців АТО

«На жаль, складається для України все не найкращим чином, тому що Російська імперія, аби в імперські свої амбіції задовольнити, підігріває імперські амбіції Угорщини, праві рухи найближчих наших сусідів, навіть у поляків. Ми з побратимами виявляли навіть у Польщі магазини, де символіка «ДНР» продавалася відкрито. Не секрет, як серби включаються. Тому ось ця московсько-православна цивілізація, яка намагається від Константинополя цей пояс охопити... З іншого боку ми розуміємо, що Україна поки не є самостійним гравцем. І це дуже зле. Ця нова еліта, яка мала з’явитися. Яка на правду уже є… Ми чітко розуміємо, що ворог – це імперська амбіція Росії. І всі інші невоєнні методи боротьби цієї гібридної, їх треба класифікувати і реагувати на них за умовами воєнного часу. Поки ми не виведемо бойові дії за межі своїх кордонів, поки ми будемо робити це на своїй території, називати її тимчасово окупованою, ми будемо постійно програвати», – сказав ветеран АТО

На запитання ведучої, як він бачить виведення ситуації за межі України, Шараскін відповів: «Є великі протестні рухи на Кубані… І ці протестні рухи, які є там, дозволяють говорити, що не все так просто, з тієї сторони, як хочуть нам показати... Чекати (коли не стане Путіна – Ред) – ні. Готуватися. Готуватися і робити. Нарощувати боєздатність свою, дуже чітко потрібно зрозуміти, що потрібна тотальна мілітаризація суспільства».

Отож, чи крадуть в армії, що насправді було у Донецькому аеропорту навесні 2014 року, як виховує сина та що на думку героя має зупинити війну на Донбасі – дивіться повне відео інтерв'ю:


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 5 Канал