На Львівщині ув’язнили чоловіка, який намагався вбити свою співмешканку

Нещодавно на Золочівська місцева прокуратура довела в суді провину 43-річного мешканця Нового Роздолу, якого звинуватили у замаху на вбивство.

05.03.2018 11:36   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

За вчинене, зловмиснику доведеться провести 9 років за ґратами, - інформує прес-служба прокуратури, пише - 032.ua.

Читайте також

Вбивцю 27-річного чоловіка засудили до 13 років ув'язнення та зобов'язали сплатити майже 500 тис. грн

Нагадаємо, що злочин було скоєно у травні 2016 року на одній із центральних вулиць у місті Новий Розділ. Під час раптового конфлікту на побутовому ґрунті, обвинувачений наніс своїй 53-річній співмешканці чотири ножові удари у шию та грудну клітку, з метою її вбивства.

Попри серйозні поранення, місцеві медики змогли врятувати життя жінки, а зловмисника затримати. Під час досудового розслідування, а також судового розгляду вказаний чоловік перебував під вартою.

Зрештою, його звинуватили у закінченому замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15 — ч. 2 ст. 115 ККУ) та довели провину через суд. Відтак, Стрийський міськрайонний суд призначив йому покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

До набрання вироком суду законної сили, обвинувачений перебуватиме у «Львівській установі виконання покарань №19».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua