Депутат Львівської міськради приховала від НАЗК автівку за 360 тисяч

23.03.2018 18:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Депутата міськради оштрафовано за несвоєчасне повідомлення НАЗК про суттєві зміни у майновому стані – придбання автомобілю вартістю понад 360 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

Читайте також

Екс-мер Львова Василь Куйбіда будує маєток під Києвом, а його 87-річна теща отримала в подарунок помістя в Брюховичах (Фото)
Очільник Жовківської райради Горбань забезпечив дочку нерухомістю
Суд оштрафував депутата Львівської обласної ради за невчасно подану декларацію

За участі Львівської місцевої прокуратури №1, Галицький районний судо міста Львова визнав винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю) одного із депутатів Львівської міської ради.

Встановлено, що народна обраниця придбала у власність автомобіль вартістю понад 360 тис. грн., проте несвоєчасно повідомила про такі суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

За наслідками судового розгляду до винної особи застосовано стягнення у вигляді штрафу.

Рішення суду може бути оскаржено у апеляційному порядку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews