Львівська залізниця недоотримала 8,4 мільйонів за перевезення пільговиків у 2018 році

27.03.2018 09:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За два місяці 2018 року «Львівська залізниця» нарахувала 9,3 млн грн за перевезення пільговиків приміськими маршрутами, пишуть - Варіанти.

Читайте також

За 8 місяців цього року на Львівській залізниці було травмовано 56 осіб, із яких 31 – смертельно.

Прес-центр «Львівської залізниці» повідомляє, що за січень-лютий 2018 року за перевезення громадян пільгових категорій у Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Рівненській, Волинській та Закарпатській областях нараховано понад 5,6 млн грн. До співпраці зі залізницею у вирішенні цього питання зголосилося 14 органів державної та місцевої влади, з якими заключено угоди на загальну суму понад 3,5 млн грн, із них поки компенсовано 484,6 тис грн. З нарахованих 9,3 млн грн за перевезення пільговиків приміськими маршрутами лише 968 тисяч із них було компенсовано.

У Волинській та Чернівецькій областях залізничники і місцева влада не змогли домовитись про компенсацію проїзду пільговиків.

Відповідно українського законодавства такі компенсації мають здійснюватись за рахунок державного або місцевого бюджетів залежно, яким органом прийнято рішення про введення пільг.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews