Wizz Air відкрив три нові напрямки з аеропорту Львів

Літній сезон в аеропорту «Львів» відкрив новий рейс авіакомпанії «Wizz Air».

28.03.2018 12:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Рейс на Дортмунд буде відправлятися двічі на тиждень – у четвер та неділю.

Читайте також

Київська компанія платитиме ₴1,35 млн в місяць за оренду duty free у львівському аеропорту
Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського

У прес-службі Львівської міськради повідомили у понеділок, 26 березня: «Літній сезон в аеропорту «Львів» відкрив новий рейс авіакомпанії «Wizz Air» до Дортмунда. Цей напрямок перший з чотирьох, які «Wizz Air» анонсував на 2018 рік», пише - Щоденний Львів.

«Окрім Дортмунда, сьогодні відкрили напрямки у Катовіце та Гданськ. Такий приємний крок авіакомпанія зробила, проаналізувавши позитивні результати повернення в аеропорт «Львів» минулого року. Тоді було відкрито рейси у Берлін та Вроцлав», – поінформували також у міськраді.

Генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська зазначила: «Традиційно для нашого летовища, з перших рейсів починається добре завантаження літаків: вчора із Дортмунда прибуло 164 пасажири, а відлетіло – 134».

Рейс на Дортмунд буде відправлятися двічі на тиждень – у четвер та неділю. Приліт до Львова о 18.30, а відліт до Дортмунду – о 19.10», – повідомили також у міськраді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews