На Львівщині судитимуть службовця міграційної служби, який погорів на хабарі

03.04.2018 10:31   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

За 5 тисяч гривень неправомірної вигоди, службовець ДМС на Львівщині може опинитись за ґратами. Про це повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Читайте також

Суд не дозволив Львівській міськраді викупити стадіон «Сільмаш»
Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть

Як зазначають у відомстві, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно службовця одного із районних відділів Головного Управління Державної міграційної служби України у Львівській області, який отримав понад 5 тисяч гривень неправомірної вигоди, пише - Львівський портал.

«Чоловік обіцяв забезпечити фізичним особам швидке прийняття заяв-анкет та інших необхідних документів для виготовлення і швидкого отримання закордонних паспортів», – йдеться у повідомленні.

Вказану особу цьогоріч у січні було затримано в порядку ст.208 КПК України та прокурором Львівської області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Зазначимо, що під час досудового розслідування обвинувачений відсторонювався від посади та перебував під домашнім арештом. Обвинувальний акт скеровано до Пустомитівського районного суду для розгляду по суті.

Довідково: максимальний термін покарання, що загрожує порушнику, – десять років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, а також конфіскація майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал