До Великодня у Львові ввімкнуть шість фонтанів

03.04.2018 17:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Станом на сьогодні у центральній частині міста ввімкнено 5 фонтанів, зокрема 4 фонтани на площі Ринок та 1 – на площі Марійській, пише - Дивись.info.

Читайте також

Відремонтована площа Митна перетворилась на пляж посеред центру Львова (Фото)

Як повідомив голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський, до кінця тижня також увімкнуть сухий фонтан на площі Митній, пише прес-служба ЛМР.

«Ми уже увімкнули 4 фонтани на площі Ринок і фонтан на площі Марійській. Після Великодня також увімкнемо вже фонтан перед Оперним театром. Станом на сьогодні проводимо по ньому деякі роботи після зими, тому на свята його не вмикатимемо», – зазначив голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

«Станом на сьогодні ми проводимо роботи з очищення фонтану на площі Митній. До кінця тижня вже увімкнемо його, аби на Великдень фонтан функціонував», – додав голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews