Медреформа: нацкампанія на Львівщині відбувається у штатному режимі

У Львівській ОДА запевнили: «Лікарів вистачить усім!»

06.04.2018 10:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В облдержадміністрації стверджують: «Нацкампанія «Обери свого лікаря» відбувається на Львівщині у штатному режимі».

Читайте також

Медреформа: деякі міські лікарні та поліклініки Львова перетворили у некомерційні комунальні установи
Медреформа: у Львові перенесли початок підписання декларацій з лікарями

Про це повідомили вчора, 5 квітня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли6 «З 2 квітня у Львівській області так, як і в Україні загалом, стартувала Національна кампанія «Обери свого лікаря». Відтак, Нацкампаніяв області відбувається в штатному режимі», пише - Щоденний Львів.

В облдержадміністрації також запевнили: «Одразу запровадити нову систему реформування галузі непросто, тому проводиться масштабна робота з колективами закладів охорони здоров’я та пацієнтами. Аналізується наскільки вони обізнані у впровадженні медичної реформи. Цей процесс починає змінювати менталітет як медиків, так і пацієнтів».

У львівській ОДА також зазначили: «Тепер медична допомога не прив’язана до місця прописки та проживання. Кожен українець може обирати терапевта, педіатра або сімейного лікаря у будь-якому медичному закладі, а кошти за ваше медичне обслуговування заплатить держава».

В облдержадміністрації також стверджують:: «Якщо ж такого лікаря ви поки не знайшли – не страшно! Поцікавтеся у родичів, друзів, сусідів,  колег – можливо, у них був позитивний досвід у амбулаторії сімейної медицини або поліклініці, яка підходить вам географічно. Лікарів вистачить усім! Закликаємо відповідально і без поспіху обирати своїх лікарів! Терміну закінчення кампанії немає!».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews