Львівський перинатальний обіцяють відкрити до кінця цього місяця

06.04.2018 19:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк запевнив, що у квітні врешті відбудеться довгоочікуване відкриття Львівського обласного клінічного перинатального центру, пише - Львівський портал.

Читайте також

У Львові на перинатальний центр виділили ще 39 мільйонів

«Для першої черги вже все готово, але хотілося б, щоби його відкривав новий керівник. Це було б правильно», – сказав він.

Зауважимо, що наразі триває конкурс на посаду нового директора перинатального, його мають визначити на наступному засідання конкурсної комісії, яке відбудеться 16 квітня.

«Комісія заслухала презентації трьох кандидатів і вирішила провести ще одне слухання 16 квітня о 12.00. Думаю, 17 квітня мав би вже бути призначений керівник, якщо комісія визначиться», – пояснив Володимир Гірняк.

І додав, що після цього і відбудеться відкриття перинатального центру у Львові.

«У квітні його відкриють вже точно», – запевнив посадовець.

Своєю чергою активіст Богдан Рабешко виклав у Facebook фото перинатального центру і обурився тим, що на території – бардак.

«Сьогодні побував на території цього медичного закладу, який був закритий в листопаді 2013 року і який вже давно отримав славу «довгобуду». Попри всі запевнення чиновників, що цей перинатальньний центр ось-ось відкриють, я побачив тут дуже багато проблем. Є таке прислів’я: «Краще раз побачити, ніж сто раз почути». Воно дуже влучно підходить до ситуації, яка склалась з цією установою. Одним словом – бардак!», – написав він.

Фото: Богдан Рабешко


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews