У Львові затримали чоловіка, який зарізав свого знайомого під час вживання наркотиків

06.04.2018 23:34   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові правоохоронці затримали 51-річного львів’янина, який напередодні кілька разів вдарив ножем свого знайомого, від чого той помер.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

Про це 6 квітня повідомив відділ комунікації Національної поліції Львівської області, пише - ZAXID.NET.

У четвер, 5 квітня до правоохоронців надійшло повідомлення про ножове поранення у квартирі в одному з будинків на вулиці Стрийській. Як встановили поліцейські, у той день 45-річний львів’янин разом із власником квартири вживали наркотичні речовини. Близько 17:45 між чоловіками виник конфлікт, під час якого 51-річний господар кілька разів вдарив ножем свого товариша у живіт та передпліччя.

Лікарі, котрі прибули на місце події, не змогли врятувати життя пацієнту - він помер у лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET