На Львівщині рецидивісти пограбували підлітків

10.04.2018 11:35   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині поліцейські затримали рецидивістів, причетних до розбою на підлітків.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
Поліціянти затримали на Львівщині викрадачів іномарок преміум-класу

Суд обрав для двох зловмисників міру запобіжного заходу - арешт. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

У Кам'янко-Бузький відділ поліції 6 квітня близько 20.30 надійшло повідомлення про те, що на дорозі між селами на трьох 16-річних мешканців міста Добротвір, напали двоє зловмисників. Вони відібрали в них рюкзак з особистими речами, куртку та мобільний телефон, після чого втекли. При цьому чоловіки погрожували предметом, схожим на пістолет, та нанесли одному з них тілесні ушкодження.

"У той самий день працівники відділу поліції встановили місця перебування зловмисників та затримали їх у порядку ст.208 КПК України. Особи їх встановлені - це 33-річний мешканець одного з сіл району та його старший на десять років знайомий, мешканець Турки. Обидва раніше неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за майнові та особливо важкі злочини", - розповів начальник Кам'янко-Бузького відділу поліції Володимир Яріш.

Також поліцейські вилучили пневматичний пістолет та скерували на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) КК України. Санкції статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Суд обрав для зловмисників міру запобіжного заходу - арешт, проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews