Стрийський суд на 850 грн оштрафував шахрайку, яка вимагала гроші за зняття вроків

10.04.2018 13:33   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Стрийський районний суд на 850 грн оштрафував шахрайку, що вимагала гроші у мешканки Стрия за зняття вроків, а після відмови почала погрожувати застосуванням «магічних впливів», пише - ZAXID.NET.

Читайте також

60-річний львів’янин сяде за шахрайство на лаву підсудних
У Львові шахрай ошукав людей на суму близько двох мільйонів гривень

Як зазначається у судовому вироку, 2 березня цього року мешканка міста Калуш, що у Івано-Франківській області, підійшла у магазині в Стрию до жінки і запропонувала їй зняти вроки. Потім вона почала вимагати у мешканки Стрия кошти за свої послуги.

«Після чого вказала, що для досягнення позитивного результату дій, необхідно передати їй грошові кошти у розмірі 650 грн. Почувши відмову потерпілої передати грошові кошти, вона шляхом обману переконала потерпілу в тому, що у випадку ненадання грошових коштів, наведе на неї порчу (застосує, так званий магічний вплив)», - мовиться у вироку Стрийського суду.

Цього ж дня обманута мешканка Стрия передала шахрайці 650 грн, після чого звернулась до правоохоронців.

Водночас 7 березня між жінками було укладено угоду про примирення, відповідно до якої обвинувачена повністю визнала себе винною за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). У цій угоді сторони також домовились про призначення мешканці Калуша покарання - штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 850 грн.

Стрийський районний суд затвердив цю угоду про примирення і оштрафував обвинувачувану жінку на 850 грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET