Wizz Air вдвічі збільшить частоту польотів на лінії Львів – Берлін

12.04.2018 15:29   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

З 18 червня угорський лоукостер Wizz Air вдвічі збільшить частоту польотів на лінії Львів – Берлін. Відтак рейси зі Львова до Берліна компанія виконуватиме чотири рази на тижень. Про це пише Avianews.com, посилаючись на оновлення в розкладі авіаперевізника.

Читайте також

Wizz Air відкрив три нові напрямки з аеропорту Львів
Wizz Air проводить розпродаж квитків зі знижкою 30% на рейси зі Львова

Наразі Wizz Air виконує рейси зі Львова до Берліна щосереди та щонеділі. А з 18 червня також з’являться рейси по понеділках та п’ятницях. Квитки на всі ці перельоти доступні для бронювання до кінця жовтня.

Нагадаємо, рейси Львів – Берлін компанія Wizz Air почала виконувати у червні 2017 року. Також Wizz Air виконує рейси з Києва до Берліна.

Додамо, що раніше Wizz Air вже літав до Львова. Зокрема у 2009 році лоукостер виконував рейси Львів – Лондон та Львів – Дортмунд, проте у 2015 році оголосив про вихід з України. Польоти зі Львова авіакомпанія відновила навесні 2017 року – до Берліна та Вроцлава. У червні 2018 року Wizz Air планує збільшити частоту польотів до Вроцлава з двох до чотирьох рейсів на тиждень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET